Home / Anunțuri / Beyond the Equation 2024

Beyond the Equation 2024

Dragi studenți ai Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, sunteți invitați să profitați de o nouă oportunitate de a dobândi cunoștințe și de a intra în contact cu specialiști din industria de petrol și gaze.

“Beyond the Equation 2024” este un eveniment inițiat și organizat de Secțiunea Română a SPE pentru universitățile care au chaptere studențești ale SPE.

În cadrul acestui eveniment, studenții își vor îmbunătăți cunoștințele teoretice și practice cu privire la provocările asociate diferitelor roluri ale specialiștilor implicați în sectorul petrolului și gazelor.

Va fi o călătorie fascinantă de la geologie, geofizică și geochimie până la inginerie de rezervor, realizarea, punerea în producție și stimularea sondelor.

Nu în ultimul rând, veți avea oportunitatea să învățați cum să vă maximizați șansele de a deveni parte a acestei industrii după absolvire.

Evenimentul va avea loc la Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, Facultatea de Geografie și Geologie, Departamentul de Geologie în perioada 1-2 aprilie 2024.

Vă așteptăm luni, 1 aprilie 2024, în amfiteatrul B6 începând cu ora 10:00 și marți, 2 aprilie 2024, în sala B568 la aceeași oră.