Home / Evenimente / Vizita la UAIC Iași a Directorului SPE Europa – Matthias Meister

Vizita la UAIC Iași a Directorului SPE Europa – Matthias Meister

Director Regional SPE pentru Europa Sudică, Centrală și de Est

Director Regional SPE pentru Europa Sudică, Centrală și de Est

Joi, 27.04.2017, începând cu ora 18.00, directorului regional al SPE (Society of Petroleum Engineers) va realiza o vizita în cadrul Departamentului de Geologie al Universității ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Evenimentul ce se va desfășura în corpul B al UAIC, amfiteatrul B6, va fi deschis de către domnul Prof. univ. dr. Ovidiu Gabriel Iancu din partea Universității Alexandru Ioan Cuza și de către domnul Vasile Badiu din partea Sectiunii Române a SPE.

În program sunt incluse 3 prezentări cu activitațile studenților membri SPE din Iași, București și Ploiești.

În partea a doua a întâlnirii, domnul Matthias Meister va susține două prezentări (“SPE – What’s In It For ME?” și “Advanced Logging While Drilling”) și va răspunde întrebărilor adresate de către studenți.

Matthias Meister este consultant tehnic pentru instrumente LWD (logging-while-drilling) la Centrul Tehnologic Celle, Germania al companiei Baker Hughes. Este absolvent al Universității din Hanovra iar la începutul anilor 1980 și-a început cariera lucrând ca inginer mecanic pentru realizarea instrumentelor MWD (measurement-while-drilling). Ulterior a fost inginer manager pentru proiectarea sapelor de foraj cu diamante și manager de dezvoltare pentru mai multe instrumente LWD. Deține mai multe patente pentru tehnologii LWD și sape de foraj despre care a prezentat lucrări la diferite conferințe internaționale. Din anul 2000 este membru activ al SPE German Section ocupând diverse funcții iar în octombrie 2014 a fost ales Director Regional SPE pentru Europa Sudică, Centrală și de Est.

Evenimentul este organizat de catre Alexandru Ioan Cuza University SPE Student Chapter, SPE Romanian Section, Universitatea ”Alexandru Ioan Cuza” din Iași și Departamentul de Geologie al Facultății de Geografie și Geologie.

Agenda evenimentului poate fi descărcată de aici sau vizualizată în browser (mai jos, sub formă de preview).

Download >>> Agenda_27Apr2017.pdf (PDF, 359KB)